3 mei 2017

Biografie

Bekijk hier mijn voorstelvideo:

 

,,Mag de radio aan?” Die vraag heb ik wel opgebruikt voor de rest van mijn leven. Van kleins af aan ben ik geboeid door de radio. Het is in mijn ogen fantastisch om alleen met je stem de luisteraar te boeien en te zorgen dat de dag nog beter wordt. Mijn muzikale vorming heb ik ook voor een groot gedeelte te danken aan de radio. Vandaag de dag vind ik heel veel verschillende artiesten en muziek goed, maar ik blijf een zwak houden voor de genres pop, rock en soul. Muzieklijsten waren, zijn en blijven ook nog steeds het hoogtepunt van de week.
Met veel plezier en enthousiasme praat ik al die goede muziek aan elkaar en probeer ik de luisteraar mee te nemen naar ‘de wereld door de ogen van Nanda’.

Mijn liefde voor presenteren, interesse in mensen en mijn nieuwsgierigheid in de wereld waarin we leven, kan ik op de radio gebruiken, maar ook in mijn passie journalistiek.
Als kind droomde ik ervan om te werken op een nieuwsredactie. Het nieuws, verhalen en de wereld om ons heen met de doelgroep delen via artikelen, interviews en podcasts is een voorrecht om te doen.

Het communiceren van nieuws vind ik geweldig om te doen, maar het onderzoeken op welke manier(en) de boodschap het beste gecommuniceerd kan worden, blijft mij erg inspireren. Dit is mijn tweede afgeronde hbo studie en sindsdien is deze liefde alleen maar gegroeid en kan ik dit in praktijk brengen.

Ik houd van praten, tegen wie en waarover maakt mij niet zoveel uit, ik vul vijf kwartier in een uur en klets desnoods tegen de eerste de beste lantaarnpaal. Dat is hoe mijn familie en vrienden mij omschrijven.
Het is geen lastige keuze geweest om presentatrice te worden. Zo geef ik mediaworkshops op scholen, (bij)lessen in exacte vakken en presenteer ik op evenementen.

Het blijft niet alleen bij praten, ik wil ook graag wat zeggen. Mijn stem als instrument gebruiken, teksten interpreteren en de voice-over zijn, maakt dat ik mijzelf regelmatig aan de telefoon krijg of terughoor als voice-over van verschillende organisaties. Dat blijft een magisch gevoel.

De foto links is gemaakt voor Chicks And The City, die video op deze pagina is gemaakt door Kaan Kelezoğlu en Berke Karaosmanoğlu van BEKA Media.
De foto’s op de welkomstpagina en de foto rechts op de website zijn gemaakt in diverse vestigingen van Picture People.